Maak werk van uw woning

Ontdek het werk van schilder Rob in Haarlem en omgeving

U heeft het liefst nog jarenlang plezier van uw woning. Dat kan, mits u uw huis goed onderhoudt. Schildersbedrijf Van Eijk heeft alle kennis en materialen in huis om zowel de binnen- als de buitenkant van uw woning te renoveren, onderhouden en beschermen tegen weersinvloeden. Zo blijft uw huis in perfecte staat.  

kozijnen laten schilderen in Haarlem
houtrot repareren in Haarlem

De diensten van Schildersbedrijf Van Eijk

Binnenschilderwerk

Geef uw woning een frisse uitstraling door wanden, plafonds, kozijnen en trappen vakkundig te laten schilderen. Zo komt uw interieur weer tot leven en wordt de ondergrond beschermd tegen vocht en slijtage. 

binnenschilder in Amsterdam

Buitenschilderwerk

Laat de deuren, kozijnen, dakgoten en gevel aan de buitenkant van uw woning schilderen door een vakman. Op die manier beschermt u uw huis tegen weersinvloeden en wordt slijtage tegengegaan.  

buitenschilder in Haarlem

Hout- en houtrotreparatie

Houtrot is een veelvoorkomend probleem in kozijnen en geveltimmerwerk. Schildersbedrijf van Eijk verwijdert en herstelt aangetast hout zodanig dat complete vervanging van de kozijnen meestal niet nodig is. 

muurschildering laten maken

Geveltimmerwerk

 

Daaronder wordt verstaan het herstellen of vervangen van delen van het houtwerk. Het houtwerk wordt vervolgens behandeld met het benodigde verfproduct.